31 Aralık 2009 Perşembe

Mutlu yıllar



Hepinizin yeni yılını kutlar,önce sağlık,sonra da mutluluk,barış,dostluk ve bol kahkahalı bir yeniyıl temenni ederim.

30 Aralık 2009 Çarşamba

Hediyelerim geldi


Nasılda mutluyum ,nasılda şımardım anlatamam.Altınorgu forum ailesi olarak düzenlediğimiz yılbaşı çekilişinde çok sevdiğim bir dostuma çıkmışım.Elleriyle öyle güzel hediyeler hazırlamış ki bana,değmeyin keyfime.Fazla söze gerek yok.Fotograflar herşeyi anlatıyor zaten.Kutsevcim ,sonsuz teşekkurlerimi kabul et .Yeni yıl bol kahkaha ve mutluluk getirsin sana.



Bu da canımcım Nurcanımın yılbası hediyesi.Ne guzel örmüş,ilmeklerine sevgisini de katmış.Çok teşekkur ederim bitanem.


29 Aralık 2009 Salı

Bir hediye çekilişi daha sizi bekliyor


Sevgili Benhurum duzenlemiş bu etkinliği ve el emeği güznuru hediyeleri de çekilişe koymuş.Benden söylemesi,katılım tarihi yarın son ...

24 Aralık 2009 Perşembe

Perlina koydum adını



Baya bir zaman önce bitirdim aslında.Adını Perlina koydum,ipi Himalaya perlina ,ve ördüğüm en zevkli ip markalarından birisi.Phildar dergisinin "Phildar No. 016, Créations Vive le printemps"
dergisinden bir model



Açıklamaları fransızca,ama forumumuzda tabiki çevirisini yapan arkadaşlarımız oldu,bizde
ördük.Çok kullanışlı,çok cool bir model.
Düşünenlere tavsiye ederim.Ben bayıldım.Giydiğimde çok soran oldu nereden aldığımı,"fransadan getirttim "diyerek şakaladım dostlarımı :-))))

20 Aralık 2009 Pazar

Hediye sorunsalı



Uzun zaman oldu,bloguma yazmıyorum.Blogcu arkadaşlarım bilir,Altınörgüforumda yazıyorum,güzel çalışmalar yapıyoruz.Ama tabii bu bir mazeret değil sizleri ihmal etmem için.
Ne bileyim,son zamanlarda blogumu oldugu gibi kopyalayanların sayısısının artması galiba buradan kopmama neden oldu.Yinede özledim sizleri.Önümüzdeki günlerde çalışmalarımdan birşeyler ekleyeceğim,bugun istedim ki biraz dertleşelim.Malum yeni yıl geliyor,herkeste bir telaş bir koşturmaca.Mağazaların kasalarında uzun kuyruklar.



Sanırım herkesi bir hediye telaşı aldı gidiyor.Sizleri bilmiyorum ,ama ben, bana gelen hediyelerimden çok dertliyim.Yine büyük ihtimal dahilindedir ki torbalarca rengarenk ve çeşitte ipler ve örgü malzemeleriyle buluşacağım.Herhalde biz hobiyle,örgüyle uğraşanların ortak kaderi bu.Insanlar nedendir bilinmez,güzel birşeyi elleriyle örüp vermek yerine "Sen nasılsa benden daha iyisini yapıyorsun."diyerek yumakları tutuşturuyorlar elime.Yahu insaf,ben de insanım,kendim çalıp kendim oynayacak değilim ya her zaman.Yani sitem ettiğim şu,ellerinin değdiği emek verdikleri birşeyleri getirseler olmaz mı?


Keyifli pazarlar efendim ...Resimler için:

Not:O kadar soran oluyor,ben de dayanamadım bir pasaj açtım.Yakında burada yayınlayacağım.Beklerim efendim :-))

5 Aralık 2009 Cumartesi


Bu yılbaşı siz de çocuk gülücüklerinde yankılanabilirsiniz.
Birmilyonkalem sitesi olarak Adıyaman’daki çocuklarımızla birlikte yeni yılı karşılamak istiyoruz.

Siz de bu kutlamaya katılmak ister misiniz?

Nasıl mı?

Adıyaman 80.Yıl Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşları 8 ile 17 arasındaki zihinsel engelli 30 erkek çocuğumuz için giysi* (gömlek, kazak, pantolon, çorap, ayakkabı vb) armağan edebilirsiniz.

Adıyaman Sevgi Çocuk Yuvası’nda yaşayan yavrularımız için oyuncak* (grup oyuncakları, bebek, araba vb) ve giysi* (elbise, gömlek, kazak, pantolon, çorap, ayakkabı vb.) gönderebilirsiniz. Yuvada 7–10 yaş arasında 13 kız, 7 erkek; 11–15 yaşları arasında da 7 kız, 2 erkek çocuğumuz yaşamaktadır.

Yolladığımız armağanların çocuklarımıza ulaşmasını aynı zamanda Adıyaman'da yaşayan Birmilyonkalem yazarımız Gazeteci Sn. Naif Karabatak ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn. Murat Demirkol sağlayacaktır.

Bu kampanyada ortak amacımız çocuklarımızı sevindirmek, onların yüzlerindeki tebessümde pay sahibi olabilmektir.

Yuvada kalan çocuklarımızdan birisine armağan gitmezse ya da hediyeler arasında denge olmazsa yavrularımız incinebilir.

Bu yüzden sizlerden ricamız yolladığınız armağanları birmilyonkalem@gmail.com adresine bildirmeniz. Böylece 1MK editörleri ilgili güncellemeleri yapar, eksikleri belirler ve ilgili organizasyonları yapabilirler.

Ayrıca dileyenler armağanlarını ISPANAKhediyelik eşya mağazasından seçerek LÖSEV’e de destek verebilirler.

Çok şey yapmak isterim, ama elinden ancak kampanyayı bir blog yazarı olarak desteklemek gelir derseniz: Kampanyamızı daha çok insana duyurmak amacıyla Birmilyonkalem (1MK)yazarlarımızdan PİNO tarafından çizilen logoyu sayfanıza ekleyerek okurlarınızı bu kampanyadan haberdar edebilirsiniz.

Bizim düşümüz, tüm dünyada çocukların daha mutlu olması.
2010 GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLARIN YILI OLSUN!

Bu düşü paylaşmaya, var mısınız?

1MilyonKalem Adına
A. Şebnem Soysal – Erkan Bal


* Kullanılmış giysi ve oyuncaklar bu kampanya dâhilin de değildir.

kaynak: http://1milyonkalem.blogspot.com/2009/12/adiyamanda-bir-cocugum-var.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails