15 Ocak 2008 Salı

Alabora slipper

Bu aralar dışarı çıkma şansımız az .Havalar soğuk.O nedenle, diğer örgülerimin yanında yeni bir patik deseni üzerinde çalışıyorum.Bu, bir bakıma turk deseninin yeni uyarlamaları sınıfında yer alabilir.Modifiye bir kilimden çıkardığım bu motifi ölçülerini küçülterek patiğe uyarladım.Ördükçe devamını sayfamda bulabilirsiniz.
Materyal: dpn 5 li 2,5mm luk çorap şişi ,Nako kristal kahve ve Nako angora turkuazla çalışıyorum.Bunun için oldukça ince iplere ihtiyaç duyuyor insan.Gönül isterdi ki yeni eğrilmiş ve kök boyayla boyanmış %100 yünle çalışabilesin.(diğer patik ve çorabımda kullanmıştım.Ama bunu bulmak için köylere uzanmak lazım )
Teknik :6 ilmekle uçtan başlayarak örüyorum(toe-up).2 sırada bir kenar artırması yaparak toplam tek yüzde 36 ilmek totalde 72 ilmek oluncaya kadar artırıyorum.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşım;
bu aralar çok fazla pc başında oturamıyorum. ancak senin bloğun özellikle örgü konusunda benim için başucu bloglarından.. hem muntazam ve güzel örgülerin, hem de yaptığın işlerin şıklığı inan bana tartışılmaz..

biz didem'le birlikte (didems.blogcu.com) ürettiklerimizi satışa sunmayı düşündük ve aslında çok profesyonelce değil ama bir blog açtık. ayrıca GittiGidiyor.com'da da ürettiğimiz bazı ürünleri satışa çıkardık.. amacımız elbette çok para kazanmak değil ama, en azından bazı masraflarımızı karşılamak.. satış bloğumuzun adresi : http://boutiquehome.blogcu.com
her zaman bekleriz..
sevgiler:))

Adsız dedi ki...

banner kodunu taradıktan sonra, ctrl+c yi tuşlayıp sonra, kendi şablonunda istediğin yere ctrl+v yi ya da yapistir' i tıklarsan olur sanırım..

izinsiz resim alınmasını engellemek için sayfamıza engel koyduk ama o da banneri almak isteyenleri de engelledi maalesef:))

Sharon dedi ki...

I can't wait to see this done Katya. I like the colors alot.

buzlubadem dedi ki...

Çok güzel oluyor, elinize sağlık, nazar değmesin, maşallah. Size özel mail da attım, spam'a düşmesin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails